RSS

Подкрепи 2-ри сезон на „Домашното Шоу На Ванката“

17 юли

Вярвам, че България се нуждае от подобни продукции. За мен е много важно вместо да се пишат статуси в интернет и да негодуваме за всичко, което се случва около нас, да се действа! Действие, което натрупва критична маса. Вярвам, че така се постигат реални резултати. Именно за това реших да се впусна в този интернет експеримент наречен „Домашното Шоу На Ванката“.

Да, нашето шоу е малко и може би не точно такова, каквото си представяхме в началото. Но важното е че сме независими, а тъжната истина е, че това е все по-рядко срещано у нас.

С ръка на сърцето мога да кажа, че имах смелостта и свободата да засягам теми и въпроси, които ме вълнуват истински. Имах свободата да казвам всичко, което мисля и в което вярвам. Затова и искрено се надявам да продължа да правя това шоу.

Дали това ще се случи – ами, в голяма степен всичко е във вашите ръце. Реших да създам кампания за набиране на средства във Help Karma, която ще бъде активна следващите три месеца и ако успея да набера необходимите средства, това ще означава, че усилията ни си струват и ще продължим работата си по шоуто за да има 2-ри сезон, но по-важното е че ще продължим да бъдем независими.

Ако това, което правим ви е харесало и бихте искали да гледате още един сезон – ударете ни едно рамо. Това ще означава, че има смисъл не само за мен, но и за вас.

 
Вашият коментар

Публикувано от на 17/07/2020 в Uncategorized

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: